Lihatoidud  » Lambaliha

Ühepajatoit lambalihaga II

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 suppi, paja- ja vormirooga.
Veidi magusamaitseliseks teevad selle pajaroa jõhvikamarmelaad ja datlid.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Lõika liha kuubikuteks ja sega jahuga. Kuumuta pannil õli ning pruunista liha mitmes jaos. Lisa hakitud sibulad ja tükeldatud porgandid. Prae 10 minutit ning lisa hakitud küüslauk. Kalla segu potti ja vala peale puljong. Keeda vaiksel tulel aeg-ajalt segades 40 minutit. Lisa jõhvikamarmelaad, tomatipasta, datlid ja hakitud petersell. Maitsesta soola ja pipraga. Serveeri kuskussi või riisiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa