Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lambaliha

Ühepajatoit lambalihaga II

Lambaliha

Ühepajatoit lambalihaga II

100 suppi, paja- ja vormirooga.
PrindiSoovita sõbrale
Veidi magusamaitseliseks teevad selle pajaroa jõhvikamarmelaad ja datlid.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
125 g lambaliha
0.25 sl jahu
0.5 sl õli
0.5 tk Sibul
0.75 tk Porgand
0.5 küünt Küüslauk
1.5 dl kanapuljong
0.25 sl jõhvikamarmelaad
0.5 tl tomatipasta
3 tk kuivatatud datlid
0.75 sl hakitud petersell
sool
Must pipar
Lõika liha kuubikuteks ja sega jahuga. Kuumuta pannil õli ning pruunista liha mitmes jaos. Lisa hakitud sibulad ja tükeldatud porgandid. Prae 10 minutit ning lisa hakitud küüslauk. Kalla segu potti ja vala peale puljong. Keeda vaiksel tulel aeg-ajalt segades 40 minutit. Lisa jõhvikamarmelaad, tomatipasta, datlid ja hakitud petersell. Maitsesta soola ja pipraga. Serveeri kuskussi või riisiga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes