Lihatoidud  » Lambaliha

Maroko lambalihapada

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Maroko lambapajas on tunda idamaade vürtsi - põneva maitse annavad safran ja kaneel.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
Lõika liha kuubikuteks. Sega suures kausis lihatükid, peeneks hakitud sibul ja küüslauk. Lisa õli ja maitseained. Sega kõik ühtlaseks ning lase toatemperatuuril maitsestuda 3 tundi või kilega kaetult üleöö. Kuumuta ahu 150°C-ni. Pruunista liha osade kaupa kuumal pannil ja tõsta ahjuvormi. Lisa kaneeli- ja apelsinikoor. Kalla peale nõrutatud tomatikonservi mahla ja puljongi segu. Küpseta ahjus 1,5 tundi, kuni liha on pehme. Tõsta liha kõrvale ja kalla ülejäänud vedelik pannile. Lisa või, tomatid ja tomatipasta. Keeda, kuni kaste kahaneb umbes poole võrra. Lisa mesi ja lambaliha. Puista peale pannil röstitud pähklid. Serveeri keedetud või ahjukartulitega. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Brüleekreem 01.jaan 2011 21:09
Väga hea!
nimi 23.okt 2010 15:29
lisan veel seda, et kui safranit pole või ei raatsi raisata, olen ilma teinud ja erilist vahet pole, nii et vabalt saab ka ilma safranita
nimi 23.okt 2010 15:28
Minu absoluutne lemmik! Teen veiselihaga seda pada ja ikka on meeletult hea! Serveerin riisiga. Olen ka mitmetele erinevatele külalistele pakkunud ja kõigile on väga maitsenud!
1