Lihatoidud  » Lambaliha

Lambaliharoog kirssidega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodu ja Aed.
Hautatud lambaliha kirsside, baklažaani ja ürtidega.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Kuumuta malmkastrulis õli ning prae lambaliha mõlemalt poolt pruuniks. Küüslauku ära haki, vaid suru noaküljega puruks ning lisa koos 2 rosmariinioksakesega liha juurde. Pruunista umbes minut aega ja lisa valge vein. Lase kinnise kaane all umbes 30 minutit haududa. Vahepeal kontrolli, kas vedelikku on piisavalt - kui ei, siis lisa natuke köögiviljapuljongit või keeva vett. Kui liha on juba pehme, lisa poolitatud kartulid ning maitsesta soola ja roseepipraga. Lase kartulitel 5 minutit kaane all haududa. Lisa porgandid, seibideks lõigatud baklažaan ja kirsid. Hauta veel 25 minutit. Kontrolli maitset ja puista peale hakitud rosmariini. Sellist rooga on kõige targem valmistada tasasel tulel. Mida kauem lammast hautad, seda pehmema ja mahlakama liha saad. Retsept on mõeldud kolmele sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa