Lihatoidud  » Lambaliha

Lammas veinikastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita.
Hautatud lambaliha aedviljade ja seentega veinikastmes.
Kogus: 1 portsjon
Lambaliha puhastada rasvast ja kelmetest ning lõigata u 5 cm kuubikuteks. Peekon hakkida väiksemateks kuubikuteks ja kuumutada paksupõhjalise nõu põhjas, kuni rasv välja sulab. Kõrned tõsta rasvast välja. Lihakuubikud pruunistada kiiresti rasvas, maitsestada ning lisada viilutatud küüslauk, vein, vesi ja puljongikuubikud. Hautada kaane all tasasel tulel umbes pool tundi. Lisada sektoriteks lõigatud sibul ja paksemateks ratasteks lõigatud porgand. Kui liha on peaaegu pehme, lisada tükeldatud ja kuumutatud seened ning kuumutada veidi koos. Seejärel segada juurde vähese külma veega segatud jahu. Roog maitsestada ja kuumutada veel umbes 5 minutit. Serveerida koos keedetud kartulitega. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
mariseke 17 27.sept 2010 17:41
Peekoni jätaksin järgmine kord ära, ei andnud midagi see rasvas praadimine juurde.
1