Lihatoidud  » Sealiha

Searaguu paprikaga

Keskmine hinne: 3.32 Allikas: 100 rooga Autor: Pille Enden
Sea sise- ja välisfilee valmivad üsna kiiresti, need on taised ja maitsevad muredalt. Muude tükkide puhul pead arvestama, et hautamisaeg võib olla pikem.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika liha kuubikuteks, pruunista väikeste kogustena õlis ja tõsta kaussi.
2. Koori sibulad ja lõika 8 sektoriks. Poolita paprikad, eemalda seemned ja viiluta. Kuumuta sibulat ja paprikat paar minutit pannil. Tõsta ka liha pannile tagasi. Lisa vein, puljong, tomatipasta, jahvatatud paprika, sool ja pipar ning hauta liha-köögiviljasegu tunni ringis kaane all (või kuni liha on pehme).
3. Roaleeme paksendamiseks kuumuta või, pruunista selles jahu, sega kastmesse ja kuumuta hautis veel korraks läbi.
Serveeri koos keedetud ja hästilõhnava jasmiiniriisiga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kaits 08.jaan 2012 16:04
Väga hea retsept,maitses hästi
Kessu 09.nov 2011 10:51
Tõesti hea retsept
lexike 30.nov 2010 12:28
Väga maitsev..terve pere kiitis :)
1