Lihatoidud  » Sealiha

Kreemine sealiha

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Pille Enden
Roog valmib kiiresti välis- või ka sisefileest. Kreemine kaste lihaga sobib keedukartuli või riisiga.
Valmistusaeg: 20-40 min

30 minutit

Kogus: 4 portsjonit
Sulata või pannil. Lõika liha kuubikuteks ja pruunista võiga. Alanda siis kuumust ja prae 6-7 minutit. Tõsta pannilt ja hoia soojas. Haki sibul ja pruunista samal pannil. Lisa viilutatud seened, pune ja vein ning kuumuta keemiseni. Keeda, kuni vedelik on vähenenud poole koguse võrra. Hõõru toorjuust kausis pehmeks, lisa pisut leent ja sega kreemjaks kastmeks. Vala saadud kaste pannile, lisa sealiha ja hauta madalal kuumusel 10 minutit.
Serveeri rohelise salati ja kartulitega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Liia 02.apr 2015 12:53
Üllimaitsev toit! Olen mitu korda teinud. Ühel korral tegin tavalise roosa veiniga ja sai samahea ja ühel korral kasutasin kohvikoort toorjuustu asemel, ikka oli üimaitsev. Koor tõmbas väheke tükki hapust veinist, aga maitset see ei rikkunud ;)
Tarm 07.apr 2012 13:13
Väga hea,tegin pisikese retsepti muutuse,sest kõiki materjale polnud minul kodus ja poodi ei tahtnud minna.;)
Liina 06.märts 2011 16:01
12 punkti 10-st! Meie pere kindel lemmik, teeme seda kindlasti veel. Lapse pärast panin veidi vähem veini ja selle asemel vett, aga maitses ikka priima.
Iiris 11.veeb 2011 20:40
Super hea! Tegin täna ja ei jõudnud ennast ära kiita, kui maitsev tuli. Sobib väga hästi nädalalõpu menüüsse. Ka kallimale tohutult meeldis. Harjumusepäraselt lisasin küüslauku ka. Selveerisin kartuli ja porganditega. Milleks süüa palju kartulit, kui viimase saab asendada porgandiga. Ja värske salat ei puudunud ka laualt!;)
1