Lihatoidud  » Sealiha

Ahjukarbonaad seente ja sibulaga

Keskmine hinne: 3.33 Allikas: 100 rooga
Sobib hästi pidulikuks lõuna- või õhtusöögiks. Hõrku maitset lisab roale brändi ja liha mahlasuse tagab ahjus järelküpsetamine.
Kogus: 4 portsjonit
Lõika karbonaad viiludeks. Kuumuta kastruli põhjas õli ja pruunista lihaviilud mõlemalt poolt, tõsta kõrvale. Pane kastrulisse või ning pruunista viilutatud seened ja sibulad. Maitsesta soola-pipraga. Nirista juurde brändi ning hauta aeg-ajalt segades suurel tulel 4–5 minutit. Lisa koor ja kuumuta veel 1–2 minutit. Aseta liha küpsetusvormi ja vala üle sibula-seenekastmega. Kata vorm fooliumiga ning järelküpseta ahjus 175° juures pool tundi või kuni liha on pehme. Serveeri kartulite ja köögiviljaga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tasip 22.veeb 2015 18:03
mine siis sinna kohta, mis te sinn nii keeruliseks kõik teete
Heleri 07.nov 2013 14:31
Sai siis ka järele proovitud, lisasin brändi asemel punast veini ja tõeliselt üli maitsev tuli, kõik sõid ja kiitsid, kindlasti teen veel. ;)
kerts 14.sept 2013 14:35
issand jumal..mul pole veel valmis, aga otsustasin kasutada punast veini ja ajasin JÄLLE arvestamise sassi ja panin 500 ml veini:D
yllits 24.märts 2013 16:05
Tegin ja välja tuli tõesti oivaline. Oli võimalus seda külalistele pakkuda ja nendele väga, väga maitses- pidi olema parem, kui restorani toit. Teen seda kindlasti veel ja veel :)
Miia 03.veeb 2013 16:57
Mina kasutasin tumedat õlut brändi asemel ja tulemus ka väga super! Mees sõi ja tellis juba järgmiseks nädalaks jälle sama rooga:)
Suhcuuur 14.jaan 2013 15:01
Väga hea! Seened olid ka väga maitsvad :)
LIIS 08.jaan 2013 20:40
Õnnestus suurepäraselt ja maitses kõigile külalistele:)
Liis 30.dets 2012 17:43
Ma tegin Vana Tallinn likooriga. Ütleme nii, et sobib imehasti
mahedik 02.dets 2012 15:06
Jaa, liha tuleb peale praadimist kindlasti maitsestada! Jagasin selle õnneks ka kohe ära ;) Ise tegin puravikega ja brändi asemel panin hapukat ploomiveini. SUPER!
ewu 24.okt 2012 16:41
nojahh...brändit mul ka ei olnud..see osa jäi täiesti vahele.pruunide ?ampinjonide asemel kasutasin tavalisi...kõik oli muidu ilus-tore, aga esitex ei kypsenud liha korralikult valmis. pidin temp. 200le tõstma ja siis ka kauem, kui pool tundi kypsetama. ok viga võis olla ahjus ja liha paksuses. aga mida ma kohe kahtlustasin, ennem, kui liha ahju panin, et oleks võinud ennem ikka seda natukene ka soolaga maitsestada. ja tõesti oleksin võinud seda teha, sest liha jäi suht mage. jah, seened ning sibul kastmes ja natuke riivjuustu peale andsid tõesti väga hea maitse..aga ikkagi see, kes sibulat ja või seeni ei söönud, see lükkas kogu pealmise kihi maha ja sõi suht maitsetut liha. ex mis halvasti, see uuesti..kuid paraku annan arvatavasti enese oskamatusest 4ja
n2mma 25.sept 2012 20:19
Mmmmmmmmmmmm,kui heaa :). Kasutasin valget veini ja sobis suurep2raselt. Mees s6i ja kiitis :)
sisssi 03.juuli 2012 20:50
Tõepoolest super. Pere sõi ja kiitis. Brändi asemel kasutasin siidrit ja seenteks olid eelmine sügis sügavkülma pandud porgandiriisikad.
pisipaharet 03.juuli 2012 16:18
Minu absoluutne lemmik! Ja iga korraga läheb aina paremaks ;)
barata 10.juuni 2012 14:31
lisasin lusikatäie toorjuustu, kontsistents kreemisem ja ülihea :)
Hommikutäht 01.juuni 2012 08:25
Väga hea, isegi ilma brändi on hea!
Siiri Kirikal 07.mai 2012 08:10
Väike vahe neil seentel on. Pruunid ?ampinjonid on intensiivsema lõhna ja maitsega ning meenutavad rohkem metsaseeni. Aeg-ajalt on neid ikka müügil.
n23 05.mai 2012 17:42
Mina kui täielik seene võhik, pean küsima, mis vahet on valgetel ja pruunidel ?ampinjonidel ? Otsisin täna Prismast ent paraku ette jäid vaid valged. Brändit samuti ei tarbi, asendasin asja Sommersby õuna siidriga :D. Hetkel on kogu kupatus ahjus, lõhnad on küll vägagi kutsuvad.
monza4 05.apr 2012 16:05
Väga maitsev. Tegin oma juubeliks ning kõik kiitsid.
Kristina 12.jaan 2012 17:55
Tegin siis ka seda :) Kusjuures brändi asemel kasutasin õige pisut sinepit ja melassi. Melass annab igale lihale väga omapärase iseloomu, kusjuures eriti veiselihaga mõjub melass väga luksuslikult. Ise tegin siiski sealihaga ja tulemus tuli väga meeldiv. Kaste imas endasse melassile omase magususe ning andis erilise maitse (soovitan tugevalt, melassi saab Marks & Spenceri toiudukauplusest). Tegemist üsna rammusa toiduga ning mehele maitses kohe eriti.
kaja 25.dets 2011 20:49
nii nämma
Hindaja 30.nov 2011 18:26
Tegi ka siis ära,nii ahvatlev tundus ja kuna pole eriti lihast midagik teinu,kartes et läheb untu,sain sellega suurepäraselt hakkama ja mees oli väga rahul!Tänud retsepti eest!:D
kiku 21.okt 2011 21:53
Proovisin ka selle retsepti ära. 4 viilu karbonaaditükiga, seega seeni panin umbes poole vähem samuti sibulat (1 suur). Peale veel riivjuustu nagu eelnevalt siin soovitati. No lihtsalt super roog kindlasti teen ka edaspidi.
gerhel 27.aug 2011 22:05
tõesti maitsev
gerda002 06.apr 2011 21:25
Väga hea retsept, isegi mina (täielik algaja) sain hakkama :) Ja tõeliselt maitsev oli ka!
eva29 05.märts 2011 11:21
Väga maitsev.
123