Lihatoidud  » Sealiha

Magushapu sealiha

Keskmine hinne: 1.97 Allikas: 100 rooga Autor: Pille Enden
Kerge ja puuviljane liharoog, mis ei nõua pikka valmimisaega.
Valmistusaeg: 40-60 min

Ettevalmistusaeg 25 minutit + 25 minutit hautamiseks

Kogus: 4 portsjonit
Kuumuta 1 sl õli pannil ja pruunista selles õhukesteks viiludeks lõigatud sealiha kahes osas, mõlemat 5 minutit. Kuumuta järelejäänud õli poti põhjas, vala sinna kooritud ja sektoriteks lõigatud sibulad ning kuumuta 5 minutit. Vala juurde ananassitükid koos 3 sl siirupiga, ketšup, tükeldatud tomatid, puljong ja kaneelikoor ning hauta 15 minutit. Vala juurde pruunistatud sealiha ja hauta, kuni liha on pehme. Sega maisijahu vähese veega ja sega hautisse. Soovi korral maitsesta vähese soolaga. Serveeri keedetud riisiga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siim 04.jaan 2012 19:29
Retseptis viga, sinna on vaja maisitärklist, mitte jahu. Jube vastik pläga jäi selle maisi jahuga. Üpris lahja ja maitsetu sai ka see kokkuvõttes.
ikka123 14.dets 2011 15:31
Kaneel on vist maitseasi, samuti magusus (lisasin vahepeal siirupit juurde). Teen veel.
Brüleekreem 10.dets 2011 11:42
Lemmikretseptide hulka ei lisaks, aga selliseks ühekordseks tegemiseks on ok.
hundu4 10.sept 2011 16:58
tegin just kanaga, tuli ideaalne.
Saskia 14.aug 2011 15:44
Kui ma magushaput hiina kastet teen, lisan tavaliselt juurde veel riisiäädikat ja sojat .annab natuke huvitavamat maitset juurde :) muidu täitsa asjalik retsept.
bahjiggity 05.okt 2010 21:52
Kuidagi pläss jäi.. Ei olnud õieti hea ega õieti magus.. Võimalik, et hiinakates tehakse magushaput kastet mingi maitsetugevdajaga? Igal juhul jäi oluliselt ootustele alla, aga samas hamba all otseselt ei karjunud ka. Mehe kommentaar oli et "kaste on kuidagi lahja". Lihaga iseenesest probleemi ei olnud. Kasutasin abatükki ja lõikasin ca poolesentimeetrised viilud ja haudus kenasti pehmeks.
Heiki 28.aug 2010 16:01
Ananassi polnud parasjagu kodus käepärast ja asendasin selle meloniga... Riisi asemel munanuudlid ja sõin kõhu nii punni, et ei näe oma ... varbaid ! ;)
Kadri 28.apr 2010 19:15
väga maitsev,super luks. Tegin täpselt retsepti järgi ja tulemus täitsa üllatus , et nii maitsekas, lisama ei pea ju mitte ühtegi maitseainet ! Magushapu ja nii just ongi:Y Suurepä-
rane:)
vanja 30.märts 2010 11:59
v2ga hea tuli. ait2h
Kelly 16.jaan 2010 18:29
Ostsin poest Felixi magushaput pannikastet, see vist rikkus ära ja kaneeli ka järgmine kord ei paneks :)
pavilion 07.jaan 2010 09:39
super hea, lisasin veel pabrikat ja magusat chillikastet.
diinah 26.nov 2009 01:01
tegin tsipa teisiti, ketsupi asemel panin magus-haput kastet virsikutega ja seda ohtrasti, aga ananass on seal sees väga hää. maitsev oli kogu see kompott
uffa 19.aug 2009 10:00
hea. aga kaneeli vb isegi ei paneks;)
koer 26.mai 2009 22:49
väga hea!
Marta 21 28.veeb 2009 14:49
mina just tegin ja jube ha tuli.nämm nämm.ma panin seekord rohkem läbikasvand sealiha, sest mu mehele meeldib see rohkem.minu jaoks tuli küll nati liiga pekine aga leem see-eest on jube hea. muidu ma nats pabasin, et äkki pere ei söö, kui ananass on soolas toidu sees...aga seda pole aru saadagi.kõigile maitses väga:P
Kairts4 20.jaan 2009 15:16
Mullegi tundub, et liha tuleb eelnevalt kõvasti kauem hautada, muidu jääb täitsa vintskeks. Lõhnad on küll juba ahvatlevad:P
punane sibul 03.jaan 2009 17:27
Kirjutamise hetkel teen seda ja selgub, et 25 min hautamiseks on küll liiga vähe. Võib-olla probleem selles, et jätsin lihatükid liiga suureks. Aga muidu tundub, et tuleb väga maitsev asi. Hea näeb välja ka. :Y
1