Uudiskiri Instagram Facebook
 
Sealiha

Magus-terav Hiina lihapada

Sealiha

Magus-terav Hiina lihapada

Lia Virkus Kiire perenaise kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
See pajaroog muutub kiiresti paljude lemmikuks. Serveeri pajarooga koos jasmiiniriisi ja hakitud värskete ürtidega.
20-40 min
Retsept
portsjonile
400 g Seafilee
1 tk Paprika
1 tk Tšilli
227 g Ananassikonserv (1 väike purk)
0.5 tk Porrulauk
1 - 2 spl Õli
KASTE
1 küüs Küüslauk
1 tl Seesamiõli
Fariinsuhkur või
1 spl Demerara suhkur
2 spl Sojakaste
2 spl Ketšup
2 spl Ananassimahl
2 spl Vesi
1 spl Ingver (riivitud)
1 spl Veiniäädikas
1 spl Maisitärklis
Lõika liha tükkideks. Puhasta ja lõika ka paprika tükkideks. Eemalda tšilllist seemned ja haki peeneks. Nõruta ananass ja jäta mahl alles. Lõika porru ribadeks.
Kuumuta pannil õli ja pruunista selles liha, lisa paprika, porruribad ja tšilli. Tõsta pliidilt ja lisa ananassitükid.
Haki küüslauk. Kuumuta kastruli põhjas seesamiõli ja hauta küüslauku madalal kuumusel 30 sekundit. Tõsta pliidilt, sega hulka ülejäänud kastmeained, sega ühtlaseks ja lisa lihasegule. Hauta nüüd pajarooga madalal kuumusel kümmekond minutit või seni, kuni liha on pehme ja maitsed kokkusulanud.
SOOVITUS

KOMMENTAARID

Kaits 10.dets 2012 12:53
Väga hea roog, mina kasutasin tsilli ja ananassi asemel teravat mangokastet, mida sain vanalinnast ühest uuest poest, kauplus "Chillis" oli vist, päris täpselt ei mäleta.
marvin 02.jaan 2012 17:54
väga hea, soovitan
Merli 18.dets 2011 17:38
Maitse oli ok, aga liha jäi mul kuiv.... Muidu suht ok. (juu kuivatasin liha eelneval praadimisel liiga ära)
PinkLotos 21.nov 2011 18:51
Väga mõnus roog, teravust timmisin vähemaks, aga ikka oli parajalt soojendav talveõhtu söök!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Minestroone kikerhernestega

Argitoidud
Minestroone kikerhernestega