Lihatoidud  » Sealiha

Magus-terav Hiina lihapada

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kiire perenaise kokaraamat Autor: Lia Virkus
See pajaroog muutub kiiresti paljude lemmikuks. Serveeri pajarooga koos jasmiiniriisi ja hakitud värskete ürtidega.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Lõika liha tükkideks. Puhasta ja lõika ka paprika tükkideks. Eemalda tšilllist seemned ja haki peeneks. Nõruta ananass ja jäta mahl alles. Lõika porru ribadeks.
Kuumuta pannil õli ja pruunista selles liha, lisa paprika, porruribad ja tšilli. Tõsta pliidilt ja lisa ananassitükid.
Haki küüslauk. Kuumuta kastruli põhjas seesamiõli ja hauta küüslauku madalal kuumusel 30 sekundit. Tõsta pliidilt, sega hulka ülejäänud kastmeained, sega ühtlaseks ja lisa lihasegule. Hauta nüüd pajarooga madalal kuumusel kümmekond minutit või seni, kuni liha on pehme ja maitsed kokkusulanud.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kaits 10.dets 2012 12:53
Väga hea roog, mina kasutasin tsilli ja ananassi asemel teravat mangokastet, mida sain vanalinnast ühest uuest poest, kauplus "Chillis" oli vist, päris täpselt ei mäleta.
marvin 02.jaan 2012 17:54
väga hea, soovitan
Merli 18.dets 2011 17:38
Maitse oli ok, aga liha jäi mul kuiv.... Muidu suht ok. (juu kuivatasin liha eelneval praadimisel liiga ära)
PinkLotos 21.nov 2011 18:51
Väga mõnus roog, teravust timmisin vähemaks, aga ikka oli parajalt soojendav talveõhtu söök!
1