Uudiskiri Instagram Facebook
 
Sealiha

Sealiha-riisiroog kookospiimaga

Sealiha

Sealiha-riisiroog kookospiimaga

Raili Mikk Poole tunni road
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Taipärane terav pajaroog, kus aukohal troonib kookospiim, milleta ei saa hakkama pea ükski idamaine supp, kaste või hautis. Särtsakust võib lisada karripasta koguse suurendamisega.

20-40 min

Retsept
portsjonile
120 g Pikateraline riis
400 g Kookospiim
1.5 spl Punane karripasta
300 g Sealiha (taine, tükeldatud)
1 pakk Köögiviljasegu (Külmutatud, näiteks vokiköögiviljad)
2 spl Suhkur
2 spl Kalakaste
Pane riis keema. Raputa kookospiima purki ja kalla pool purgi sisust kuumale pannile. Lisa karripasta ja keeda mõni minut. Lisa tükeldatud sealiha, hauta kaane all küpseks. Viimaks lisa ülejäänud kookospiim, vokiköögiviljad, suhkur ja kalakaste. Lase haududa 5–7 minutit ning sega kokku riisiga.

KOMMENTAARID

SpCat-ile 28.jaan 2016 14:11
Äkki oled kuulnud sellisest asjast nagu google.ee pane sinna ja saad oma küsimusle kiiremini vastuse kui siin oodata aasta aega :D
SpCat 24.märts 2012 15:13
Pole vaja vastata, tuleb välja, et oskan ise ka sõnastikku kasutada :)
SpCat 24.märts 2012 14:59
Kalakaste? Äkki keegi täpsustab, mida selle all silmas peetakse? Toob mõne konkreetse näite?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke