Uudiskiri Instagram Facebook
 
Sealiha

Sealiha Jaani moodi

Sealiha

Sealiha Jaani moodi

Jaan Pehk Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Marju Randmer
Sea kaelakarbonaadist või fileest valmib see roog kiiresti, kui oled liha mõned tunnid varem maitsestuma pannud.

40-60 min

Retsept
portsjonile
1 kg Sealiha (kaelakarbonaad)
Sool
Must pipar
Tšillipasta
1 tk Sibul (suur)
1 tk Küüslauk
1 tk Porgand
1 tk Paprika (kollane)
3 tk Tšilli (tuline sort, näiteks jalopeno)
Või
Õli (praadimiseks)
Maitsesta lihakuubikud soola, pipra ja tšillipastaga. Tõsta umbes tunniks külmikusse. Samal ajal haki sibul, küüslauk, porgand, paprika ja tšillikaunad. Soovi korral võid lisada ka tomatit. Seejärel prae taimne kraam pannil koos tummise tüki võiga ja maitsesta soola-pipraga. Tõsta see mõneks ajaks pannilt.
Keera kuumus suuremaks ja prae tšillipastaga marineeritud liha õlis kenasti pruuniks ja hauta pehmeks. Enne serveerimist lisa lihale eelnevalt valmistatud taimne kraam ja lase kõik uuesti kuumaks. Rooga võib serveerida riisiga, aga ka iseseisva toiduna.
SOOVITUS

KOMMENTAARID

siirikirikal 06.märts 2012 13:17
teetlev: jah, samal pannil, kaane all ja tasasel tulel tuleks liha pehmeks hautada.
teetlev 06.märts 2012 12:43
Peale pruunistamist,samal pannil hautada vöi potis?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes