Lihatoidud  » Sealiha

Magushapu hiina lihapada

Keskmine hinne: 2 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Pajaroog hiina köögi austajaile! Kui armastad magusteravaid roogi, lisa ka tšillit, kui mitte, jäta lisamata. Pane riis tulele hetk enne roa tegema hakkamist, siis valmivad lisand ja lihapada samal ajal.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Tükelda liha 0,5 cm laiusteks ja 5 cm pikkusteks ribadeks. Pruunista liharibad pannil õlis, lisa fariinsuhkur, sojakaste, vesi ja äädikas. Alanda kuumust ning lase 5–10 minutit kaane all podiseda. Lisa ribadeks lõigatud porru ja kuumuta veel 5 minutit. Serveeri riisi ja hakitud koriandriga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
imarii 15.okt 2012 06:13
1.Ja pannakse. 2.Aga panene kauna. 3.Mina täiendasin lisain porgandi punase paprika nind panin veet ning maistärklisega asemel tsillipulbrit.:R
helenh 09.okt 2012 19:19
Mina veidi täiendasin retsepti, lisasin ka porgandi ja punase paprika ribad nind lõpuks panin ka vett juurde ning paksendasin maisitärklisega. Tsillikauna asemel kasutasin tsillipulbrit.
helenh 09.okt 2012 19:18
Aga millal panene tsilli kauna?
roosmaa 09.okt 2012 18:22
ja tsilli pannakse millal?
1