Lihatoidud  » Sealiha

Põrsafilee õuna-sinepikastmes

Keskmine hinne: 3.63 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Seasisefilee muutub selles roas lausa suus sulavalt hõrguks. Võid kasutada ka mõnd muud pehmet kiududeta tükki, sel juhul pikeneb haudumisaeg.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika filee 3–4 cm paksusteks viiludeks. Maitsesta soola ja pipraga. Kuumuta või ja õli poti põhjas, pruunista viilud kiirelt mõlemalt poolt. Koori õunad ja eralda seemned, lõika õun kuubikuteks. Vala potti ja pruunista veel hetke. Lisa puljong, sinep ja suhkur. Hauta keskmisel kuumusel kaane all u 15 minutit. Lisa koor ja keeda 5 minutit. Maitsesta estragoniga ja vajadusel veel ka soola ja pipraga. Serveeri keedetud spargli, brokoli või kartulitega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa