Uudiskiri Instagram Facebook
 
Sealiha

Sealiha pirnide ja sinihallitusjuustuga

Sealiha

Sealiha pirnide ja sinihallitusjuustuga

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Põnev kooslus liha, pirnide ja punase sibulaga tasub proovimist – koos kodumaiste mahlaste ja hapukate pirnidega.
20-40 min

15 minutit + 20 minutit ahjus

Retsept
portsjonile
1 spl Õli
2 tk Punane sibul
1 tk Pirn (suur)
3 tk Tüümianioks
2 spl Pruun suhkur
700 g Seavälisfilee või -karree
50 g Sinihallitusjuust
1. Koori sibulad ja lõika 8 sektoriks. Koori pirnid ja lõika neljaks.

2. Kuumuta pannil õlis sibulat, pirne ja tüümiani koos pruuni suhkruga u 5 minutit, kuni muutuvad pruuniks.

3. Hõõru sealihatükid maitseainetega sisse ja pruunista pannil mõlemalt poolt.

4. Tõsta ahjuvormi. Tõsta peale sibulad ja pirnid.

5. Küpseta 200-kraadises ahjus 10 minutit, pane peale sinihallitusjuustutükid ja küpseta veel 10 minutit, kuni juust ära sulab.
SOOVITUS

KOMMENTAARID

Priit 22.okt 2015 19:22
700g välisfileed 20 min. valmis ei saa, pidin kõvasti üle laskma. Natukene krõbe sinihallitus oli kuid tõenäoliselt oleks toit tulnud super kuid õpetus jätab soovida, sest kõik ei ole igapäevased kokkajad.
mrek 18.nov 2014 10:27
Kana kintsulihaga on veelgi parem kui tahta kergemat rooga. Et vältida sibula ebaühtlast küpsemist, soovitan sibulad hakkida väikesteks tükkideks ja praadida eraldi ning tõsta enne pirnide lisamist ahjupotti.
K 25.okt 2014 21:57
Väga maitsev! Järgmine kord teen seda sibula-pirni-
tüümiani segu heaga rohkem :) Sh.juustu panin ka rohkem.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes