Lihatoidud  » Sealiha

Sidrunimekiga eskalopp parmesani-seedermänniseemnete paneeringus

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Põneva maitse ja krõbeda koorikuga sealiha valmib üsna kiiresti. Paneeringu võid eelmisel õhtul valmis teha ja liha ära paneerida, nii läheb söögivalmistamine eriti kiiresti. Keeda kõrvale kartulit või riisi või serveeri värske salatiga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika filee 4 viiluks, pane need toidukile vahele ja vasarda 5 mm paksuseks.

2. Pane sai, sidrunikoor, parmesan, seedermänniseemned ja rosmariinilehed kombaini ning töötle puruks. Vala ühele taldrikule puru, teisele lahtiklopitud muna, kolmandale jahu.

3. Maitsesta liha soola ja pipraga, paneeri esmalt jahus, siis munas ja lõpuks purus. Kuumuta pannil õli ja prae lihaviilud 3–4 minutiga kummaltki poolt kuldpruuniks ja krõbedaks. Serveeri sidruniviiludega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mari 18.jaan 2017 10:05
Väga hea oli! Ostsin valmis fileelõigud, 9tk oli (600g). Neli kuivatatud saiaviilu, 4 rosmariinioksa, ühe suure sidruni riivitud koor (seda on küll ja küll, maitse on tugevalt tunda) kõik muu jäi samaks. Praadida ühelt poolt max 2-3 min.
1