Lihatoidud  » Sealiha

Paneeritud sealihalõigud

Keskmine hinne: 3.51 Allikas: Toidutare Autor: Toidutare
Riivsaiaga praetud sealihalõigud
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Valmistusviis
Vasarda lihalõigud kergelt, lisa soola ja pipart.
Klopi muna piimaga.
Kõigepealt kasta lihalõigud muna-piimasegusse, siis riivsaiasse ja prae kuumas rasvas mõlemalt poolt helepruuniks.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
K. 22.jaan 2011 21:52
Väga mõnusad! Panin, nagu retseptis kirjas, soola, pipra pärst vasardamist lihale peale ja hõõrusin sisse. Seejärel lasin lihal ca 30-45 min seista. Selle ajaga olid maitseained väga kenasti imendunud ja munale panin väga õrnalt soola. Kui liha korralikult maitsestada, pole ka munale soola vajagi.
maire132 29.apr 2010 19:32
soovitan soojalt, MEGA hea (tegin isegi) :P täpselt nagu söögikohas tehud:)
mmm.... 30.apr 2008 16:39
mina praen tavaliselt jahuga,mitte riivsaiaga ja ka vääga maitsev.viib keele alla
karoll85 25.nov 2007 14:19
see on hullult he olen seda teinud!
tulvi 07.sept 2005 22:54
Tundub maitsev. Kuid mina olen vasardatud lihalõikudele määrinud ka sinepit (kanget). Samuti tükkide vahele pressinud ka veidi küüslauku, tilgutanud veidi õli ja ladunud nad kaussi üksteise peale. Enne praadimist lasin seista umbes pool tundi.
Aleftina 28.aug 2005 15:11
Olen noor kes kardab oma mehele asju teha süüa...aga miks mitte ära katsetada...ma loodan, et see õnnestub ja maitseb talle...:)
aivit 02.dets 2004 20:18
viimase peal,olen proovind
Linduðka 30.nov 2004 16:16
Vana tõde, kuid väga hea
1