Lihatoidud  » Sealiha

Pajaroog apelsiniga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Autor: Mariann
Soodsa hinnaga maitsev pajaroog. Sobib külmutamiseks.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Valmistusviis
Pese porru ja lõika ribadeks.
Sulata pool rasvast pannil.
Pruunista liharibad selles väikeste koguste kaupa.
Tõsta pruunistatud liha potti.
Kuumuta porru ülejäänud rasvas.
Lisa ka see potti.
Lõika tomatid suuremateks lõikudeks ja lisa potti.
Maitsesta mangochutney, apelsinimahla, karri ja soolaga.
Lase umbes 20 minutit haududa.
Kaunista toit õhukeste apelsiniviiludega.
Lisandiks sobib riis.
Apelsini võid kasutada nii koorega kui kooritult.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa