Lihatoidud  » Sealiha

Täidetud seakarbonaad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Autor: Toidutare
Seakarbonaad saab eriti maitsev, kui täita see aprikoosi ja sibulaga. Toidu omapärast maitset täiendab porgandikaste.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Valmistusviis
Lõika igasse karbonaadi külje sisse tasku.
Lõika aprikoosid ribadeks.
Haki sibul, küüslauk ja murulauk.
Täida karbonaadid aprikoosi ja hakitud sibulaga.
Kinnita servad kindlalt paari hambatikuga. Pruunista karbonaadid suurel pannil rasvas mõlemalt poolt.
Maitsesta soola ja pipraga.
Koori porgandid ja lõika peeneks.
Tõsta peenestatud porgand pannile karbonaadide kõrvale.
Kalla vesi pannile ja lisa puljongikuubik vette.
Lase haududa nõrgal tulel u 20 minutit.
Tõsta karbonaadid vaagnale ja hoia need soojas.
Kalla porgandid ja puljong mikserisse.
Mikserda, kuni kaste on ühtlane.
Porgandi võib asendada ka osaliselt või täiesti porruga.
 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa