Lihatoidud  » Sealiha

Sidrunišnitsel

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Autor: Toidutare
Sidrunišnitsel on Viini šnitsli Skandinaavia variant. Viinis tehakse šnitsel vasikalihast ja see on taldrikusuurune. Liha praetakse searasvas rabedaks.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Valmistusviis
Vasarda lihaviilud võimalikult suurteks ja õhukesteks.
Sega riivsai riivjuustuga ja ühe sidruni riivitud koore, soola ja pipraga.
Klopi munad lahti, keera lihaviilud kõigepealt munas ja siis riivsaia segus.
Vajuta paneering hästi kinni.
Lase shnitslitel veidi aega kuivada.
Kuumuta rasv ja prae šnitsleid mõlemalt poolt 3-4 minutit, kuni need muutuvad ilusasti kuldpruuniks.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Angelica 04.apr 2010 18:19
Soovitan , väga hea
marne4 30.okt 2008 11:20
Meeldis väga.:Y
D3ein 04.nov 2007 17:29
Tõesti väärt söök :)
1