Lihatoidud  » Sealiha

Lihapada

Keskmine hinne: 1.94 Allikas: Toidutare Autor: Toidutare
Maitsev koos makaronidega
Valmistusaeg: 20-40 min

u 15 minutit + u 10 minutit haudub.

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Tükelda liha ja prae veidi õlis.
Tükelda porrulauk ja porgandid ning kuumuta neid õlis.
Lisa vein, puljong ja sinep.
Lisa praetud lihatükid, hauta u 10 minutit, siis lisa herned ja rõõsk koor.
 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kaidorff 07.juuli 2007 13:25
hmmm........ toit tuli üllatavalt maitsev. Ei uskunud ise ka, et olen suuteline midagi nii maitsvat tegema. Elukaaslane ja ämm kiitisd ka. edu Teilegi toidu valmistamisel ja kui ei usu, et Te sellega hakkama saate, siis võite mind appi kutsuda :)
1