Uudiskiri Instagram Facebook
 
Sealiha

Koorene pajaroog

Sealiha

Koorene pajaroog

Toidutare Toidutare
PrindiSoovita sõbrale
Aedvilja ja sinepiga maitsestatud sealiha, mis sobib hästi riisi, makaronide või kartulitega.

20-40 min

Retsept
portsjonile
400 g sealiha
1 väike porrulauk
2 porgandit
2 sl ōli
1 dl lihapuljongit
1 dl valget veini
soola
pipart
1 sl sinepit
200 g külmutatud herneid
1 dl hapukoort
Valmistusviis
Lõika sealiha õhukesteks viiludeks ja pruunista kergelt õlis.
Pese ja tükelda porru.
Koori porgandid ja lõika kuubikuteks.
Kuumuta aedvili väheses õlis, lisa lihapuljong ja vein.
Maitsesta soola, pipra ja sinepiga.
Keeda u 5 minutit.
Lisa sulatamata herned ja hapukoor.
 
SOOVITUS

KOMMENTAARID

coen 15.dets 2005 12:32
väga hea toit rohke veini ja sinepiga sinna kastmesisse segatult :)
Manzu 08.aug 2005 13:01
päris maitsev tundub
Shaggy 19.mai 2005 16:21
mina proovisin teha nii, et panin pruunistatud liha porganditele seltsiks hauduma... sai päris hea söök :)
siq 18.jaan 2005 14:06
ja sealiha kuhu pana? lõikan viiludeks ja mis edasi...
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes