Lihatoidud  » Sealiha

Koorene pajaroog

Keskmine hinne: 3.57 Allikas: Toidutare Autor: Toidutare
Aedvilja ja sinepiga maitsestatud sealiha, mis sobib hästi riisi, makaronide või kartulitega.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lõika sealiha õhukesteks viiludeks ja pruunista kergelt õlis.
Pese ja tükelda porru.
Koori porgandid ja lõika kuubikuteks.
Kuumuta aedvili väheses õlis, lisa lihapuljong ja vein.
Maitsesta soola, pipra ja sinepiga.
Keeda u 5 minutit.
Lisa sulatamata herned ja hapukoor.
 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
coen 15.dets 2005 12:32
väga hea toit rohke veini ja sinepiga sinna kastmesisse segatult :)
Manzu 08.aug 2005 13:01
päris maitsev tundub
Shaggy 19.mai 2005 16:21
mina proovisin teha nii, et panin pruunistatud liha porganditele seltsiks hauduma... sai päris hea söök :)
siq 18.jaan 2005 14:06
ja sealiha kuhu pana? lõikan viiludeks ja mis edasi...
1