Lihatoidud  » Sealiha

Pidulik pajaroog

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rootsi Autor: Toidutare
Sealiha puuviljakastmes. Valmistamist näed ka rubriigis "samm-sammult".
Valmistusaeg: 20-40 min

30

Kogus: 1 portsjon
Puhasta filee ja lõika 1 cm paksused tükid.
Pruunista kergelt pannil mõlemalt poolt ja maitsesta soola ja pipraga.
Pruunista hakitud sibul, purustatud küüslauk ja karri kuni sibul on pehme.
Riivi õun jämeda riiviga, tükelda banaan.
Lisa pruunistatud ja pehmeks kuumutatud sibulale riivitud õun, tükeldatud banaan, soja, vesi ja lahustatud puljongikuubik.
Keeda u 10 minutit kaane all.
Lisa pruunistatud liha ja koor ning keeda veel u 5 minutit.
Enne serveerimist lisa tükeldatud kiivi.
 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Daire 08.märts 2008 15:04
proovisin järgi.. väga maitsev oli.. soovitan proovida.. mulle meeldis:D
1