Lihatoidud  » Sealiha

Sealiha tzatziki'ga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rootsi Autor: Toidutare
Grillitud või küpsetatud sealihafilee lisanditega.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
Sega kõik koostisosad tzatziki'ks ja tõsta segu jahedasse.
Grilli või küpseta fileetükke u 4 minutit kummaltki poolt, maitsesta soola ja pipraga.
Serveeri keedetud või ahjukartuli, tzatziki ja salatiga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tsikirill 08.märts 2010 22:36
Mina teen t?atsiki`t nii: maitsestamata jogurtile lisa jämedalt riivitud värske kurk, peenelt riivitud küüslauk, sool, oliiviõli ja nata valgeveiniäädikat. ( ühelt kreeka restorani omanikult saadud retsept, kes toodab t?atsikit ka kaubalettidele)
1