Lihatoidud  » Sealiha

Pajaroog apelsiniga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: erakogu Autor: triinu
Liharoog apelsiniga
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Mangochutney valmistamiseks soojenda keemiseni 1 dl vett, lisa 3 spl suhkrut ning 1 dl valge veini äädikat.
Lisa kuubikuteks tükeldatud 1/2 kollast ja 1/2 rohelist paprikat ning 1 punane chilli.
Sega pidevalt. 10 min pärast lisa õhukesteks viiludeks tükeldatud 1 õun ja 1 mango.
Lase segul keeda u 15 mn tasasel tulel.
Jahtunud hoidis säilita purgiga külmutuskapis.
Pese porru ja lõika ribadeks.
Sulata pool rasvast pannil ning pruunista selles liharibad.
Tõsta pruunistatud liha potti.
Kuumuta porru ülejäänud rasvas ning lisa samuti potti.
Lõika tomatid suuremateks tükkideks ja lisa potti.
Maitsesta mangochutney, apelsinimahla, karri ja soolaga.
Lase u 20 min haududa.
kaunista toit õhukeste apelsiniviiludega.
 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa