Uudiskiri Instagram Facebook
 
Sealiha

Sealihahautis

Sealiha

Sealihahautis

Toidutare Maire Suitsu
PrindiSoovita sõbrale
Sealihahautis ananassi ja ubadega
Retsept
portsjonile
0,5 kg lahjat sealiha
1 purk valgeid ube tomatis
1 suurem purk ananassitükke
1-2 purki purustatud tomatit
1 keskmine sibul
maitse järgi Cayenne'i pipart või tshillisalsat
küüslaugusoola
soola
Valmistusviis
See roog küpseb ahjus ise valmis, kusjuures pikk hautamine muudab toiduained eriti maitsvaks.
Lõika liha paari sentimeetri suurusteks tükkideks, peenesta sibul.
Sega kõik ained kausis läbi, segu ei peaks ahju pannes olema olulisel määral vedelam kui oodatav lõpptulemus.
Tõsta segu ahjuvormi ja kata tihedalt fooliumiga.
Küpseta ahjurestil 125-150 °C juures umbes 2 tundi.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp