Lihatoidud  » Sealiha

Täidetud sealiharullid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Spinati ja grillvorstiga täidetud sealiharull shampinjoni-veini-koorekastmes.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Loputa shnitslid külma vee all ja tupsuta kuivaks.
Koori ja pressi küüslauguküüs.
Hõõru liha sisse küüslaugu, soola ja pipraga.
Blansheeri pestud spinatit u 1 minut, "ehmata" ja nõruta.
Koori ja haki peeneks sibul, hauta pannil 50 g võis.
Lisa spinat, hauta veel u 3 minutit.
Maitsesta soola, pipra ja muskaadiga.
Jaota spinat ühtlaselt shnitslitele.
Eemalda grillvorstidelt nahk ja kata spinat saadud massiga.
Rulli shnitslid kokku ja kinnita puutikuga, puista peale soola ja pipart.
Puhasta, pese ja viiluta shampinjonid.
Sulata pannil ülejäänud või ja pruunista rullid kõikidelt külgedelt.
Lisa shampinjonid ja kuumuta.
Kalla peale valge vein ja vahukoor.
Moori rulle mõõdukal kuumusel u 20 minutit.
Võta rullid pannilt, eemalda puutikud ja aseta sooja.
Keeda kaste kokku ning maitsesta soola, pipra ja hakitud peterselliga.
Serveeri rulle kastmes.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Skyy 16.märts 2009 11:34
Tõeliselt maitsev ja hõrk!
1