Lihatoidud  » Sealiha

Sealiha piprakastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Vürtsikas pajaroog
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Loputa liha külma vee all, tupsuta kuivaks ja lõika u 3 cm kuubikuteks.
Koori ja haki sibulad ning küüslaugud.
Kalla tomatid üle keeva veega, "ehmata", koori, puhasta ja lõika kuubikuteks.
Pese, poolita ja puhasta paprika ning tshillipipar.
Lõika paprika kuubikuteks ja haki peeneks tshilli.
Pruunista liha pannil oliivõlis ja maitsesta soolaga.
Lisa sibul ja küüslauk ning hauta klaasjaks.
Kalla juurde tomatid, paprika, pipar ja õlu.
Vürtsita loorberi, ristköömne ja punega ning moori kaane all mõõdukal kuumusel u 1 tund.
Puista lihale hakitud peterselli.
 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Merlinmmmm 10.veeb 2010 18:57
mul ei olnud ristköömneid (ehk siis apteegitill, nagu kodus netist vaadates teada sain) ega punet, kuid panin siis 2 kauna t?illit ning ohtralt küüslauku! väga super ja kiita sain peale kauba (Y) vedelikust (mida oli PALJU) tegin kastme ka!
katariina366 19.veeb 2005 17:21
teen teinegi kord :D
katariina366 19.veeb 2005 17:20
väga terav.........:P Mulle meeldib
1