Lihatoidud  » Sealiha

Seafilee rohelise hernega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Praetud sealihalõigud veini-koore-shampinjoni-hernekastmes.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Puhasta liha nahast ja kõõlustest.
Loputa külma vee all, tupsuta kuivaks ja lõika õhukesteks viiludeks.
Pruunista liha pannil 50 g võis kiiresti mõlemalt poolt, lisa sool ja pipar.
Tõsta sooja kohta seisma.
Koori ja haki peeneks shalottsibulad.
Puhasta, pese ja viiluta shampinjonid.
Sulata lihapraadimispannil ülejäänud või ja hauta selles sibulaid ning seeni.
Kalla peale konjak ja flambeeri (flambeerimine - toiduainete vähese koguse kõrgeprotsendilise alkoholiga üle valamine, põlema süütamine ja põleda laskmine, et toitu aromaatsemaks muuta).
Vala juurde vein, vasikalihapuljong ja vahukoor ning keeda kokku kreemjaks kastmeks.
Viimasena lisa roheline hernes ja lase kastmel paar minutit tõmmata.
 
 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa