Lihatoidud  » Sealiha

Paneeritud sealiha

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: TV 3 Hommikuköök Autor: Ruth
Sealiha singi-juustu ja oariisiga.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Prae lihatükke mõlemalt poolt ning maitsesta soola ja pipraga.
Klopi muna lahti, pane jahu ja riivsai eraldi taldrikutesse.
Mähi lihatükid singi ja juustu sisse nii: mõlema poole peale määri juustu ja siis singitükk.
Kasta mähitud lihatükid jahusse, siis lahtiklopitud munasse ning lõpuks veereta riivsaias.
Kuumuta pannil õli ja prae lihatükid valmis.
Serveeri oariisiga.
OARIIS:
Kuumuta potis õli ning pane hulka riis ja karri.
Kuumuta 2-3 minutit, vala puljong peale ning keeda kuni vedelik on otsas ja riis pehme.
Lisa oad, ketshup ja paprikakuubikud, kuumuta läbi ja serveeri koos lihaga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa