Lihatoidud  » Sealiha

Pajaroog seafileega

Keskmine hinne: 2.96 Allikas: Selver
Seafilee köögiviljadega apelsinikastmes
Kogus: 4 portsjonit
Puhasta seafileed ja lõika ribadeks.
Pruunista kuumal pannil koos porru- ja porgandiribadega.
Pisut hiljem lisa samuti ribadena paprika ja väikeste õisikutena ka lillkapsas ( või broccoli) ning pruunista neidki.
Seejärel kalla juurde apelsinimahl ja austrikaste nii, et kõik oleks kaetud, sega korralikult läbi ja hauta kuni köögivili on valmis.
Maitsesta wokimaitseainega ja paksenda maisitärklisega.
Soovi korral võid juurde segada ka väiksemateks tükkideks lõigatud apelsinifileed.
Kõrvale paku riisi või couscous`i.
 
 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
KatrinS 29.märts 2015 18:39
Väga maitsev tuli välja.
sandralee 02.apr 2009 00:12
Väga hea oli:) Sealiha asemel kasutasin küll kana, sest pole eriline punase liha austaja. Samuti jätsin välja lillkapsa ja suurendasin selle võrra rullkõrvitsa osakaalu. Muidu väga maitsev ja toitev. Kindlasti ei tohiks liiga kaua kuumutada, muidu muutuvad köögiviljad 'elututeks', natuke peaks ikka krõmpsu juurde jääma.
siirikirikal 03.nov 2008 15:40
aitäh pildi eest! Lisasin selle foto ka meie retsepti juurde.
Kaisa 03.nov 2008 15:33
Lisan siia meie poolt valmistatud pajaroa foto:) Kindlasti tuleks pajaroog kirevam kui kasutada erinevat värvi paprikat nt
1