Lihatoidud  » Sealiha

Sealiharulaad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: erakogu Autor: kristina
Lihtne ja pidulik söök.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Kata iga lihalõik 2 singi lõiguga, sink kata paprikaga ja paprika oliividega.
Rulli lihalõik pikkupidi kokku ja kinnita tikuga.
Kuumuta pannil õli.
Pruunista rulaad iga külje pealt.
Lisa paprika vedelik ja sherry, maitsesta soola ja pipraga. Kata kaanega ja keeda 30-40 minutit.
Tõsta rulaad pannilt.
Keeda pannil olevat vedelikku 1-2 minutit kuni poole vahemaks.
Lõigu rulaad ja serveeri koos kastmega ja värske salatiga.
 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa