Lihatoidud  » Sealiha

Puding sealihast

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Peeter Kard
Sealihapuding seenekastmega.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Liha panna hautamisnõusse, lisada sibulaviilud ja pisut vett, katta nõu kaanega ja hautada, kuni liha on pehme.
Hautamisleem kurnata ja panna kõrvale.
Jahu kuumutada võis, valada juurde piim ja keeta pidevalt segades läbi.
Saadud kaste panna kõrvale.
Hautatud liha ja piimas leotatud sai lasta läbi hakkmasina.
Lisada 4 sl piimakastet, munakollased, soola, pipart ja vahustatud munavalged.
Viis väikest või üks suur vorm määrida rasvaga, puistata üle riivsaiaga ja täita 3/4 kõrguseni lihaseguga.
Koputada vorme vastu lauda, et vormid oleksid hästi tihedalt täidetud.
Suurde keedunõusse valada paari sõrme kõrguseni vett, asetada vormid vette ja tõsta keedunõu tulele.
Keeta vaiksel tulel 40-45 minutit.
Seened lõigata liistakuteks ja kuumutada rasvas.
Maitsestada soola, pipra ja majoraaniga.
Lisada paprikapulbrit ja valada juurde hautamisleemega segatud piimakaste.
Keeta vaiksel tulel 15 minutit.
Valmis puding lüüa vormist vaagnale ja valada üle seenekastmega.
 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa