Lihatoidud  » Sealiha

Põrsaviilud puravike ja spinatiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome
Praetud põrsaviilud puravike, kukeseente ja spinatiga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Sibulad lõigata õhukesteks poolrõngasteks ning praadida vähese taimeõliga pehmeks. Lisada keedetud puravikud ja kukeseened, praadida. Maitsestada soola ja musta pipraga. Suur praepann ajada võimalikult tuliseks, põrsaliha praadida, seda kiiresti mõnes supilusikatäies taimeõlis pöörates. Maitsestada ettevaatlikult soola ja musta pipraga. Lisada veidi sojakastet ning pöörata liha ringi. Lisada pannile praetud seened ning omas mahlas hautatud spinat. Spinatilehed jätta terveks. Roale kallata peale valge vein ning segada umbes 30 sekundi vältel. Seejärel kallata roog ümmargusele eelsoojendatud liulae ning serveerida kohe.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa