Lihatoidud  » Sealiha

Põrsafilee seentega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome
Praetud põrsafilee šampinjonide ja singiga.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Põrsa seljafilee lõigata umbes 1,5 cm paksusteks tükikesteks ning vormida käte vahel. Tükikesed praadida kiiresti mõlemalt poolt. Maitsestada soola ja värskelt jahvatatud musta pipraga. Asetada liha kõrvale sooja. Peeneks hakitud šalotid praadida kuldkollaseks. Lisada pannile õhukesteks ribadeks lõigatud sink ning segada minut aega. Lisada viiludeks lõigatud seened. Segada kõiki komponente seni, kuni seentest on liigne vedelik aurustunud. Maitsestada soola ja pipraga, lisada valge vein ning lasta veidi aega kaane all haududa. Pannil olev seenesegu kallata põrsaliha tükikestele ja puistata üle peterselliga. Serveerida kohe.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa