Lihatoidud  » Sealiha

Sealiha ananassi ja aedubadega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodu ja aed.
Sealiha ananassi ja aedubadega.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Valmista segu, mille sisse kastad ananassi ja sealihamedaljonid (lõika fileest). Klopi kanamunad kergelt lahti ning maitsesta soola ja purustatud musta pipraga. Sega riivsaia sisse hakitud münt ja lisa maitse järgi soola. Kasta liha ja ananass (kordamööda) lahtiklopitud munasse ja seejärel riivsaiasse. Küpseta kuumas õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks. Valmista lisand: pane vesi keema, maitsesta soolaga ja hauta selles aedube. Nõruta liigne vesi välja, pane kuumad oad kaussi ja lisa hakitud india pähkleid. Valmista kaste: purusta küüslauguküüned, lisa oliivõli ja veidi soola. Serveerimiseks aseta küpsetatud liha ja ananass taldrikule. Lisandiks paku hautatud aedube, millele vala peale veidi kastet. Kaunista maitserohelisega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa