Lihatoidud  » Sealiha

Täidetud sealiharullid II

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Väikene lisa-näputöö annab tulemuseks atraktiivse ja maitsva piduroa, mille juurde kuulub hautamisvedelikust valmistatud kaste.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Lõika liha viiludeks ja klopi need kahe toidukile vahel õhukeseks. Määri viiludele grillkastet, aseta peale ploomi- ja õunaribasid. Keera rulli ja kinnita väikeste kokteilitikkudega, pruunista kuumas õlis. Valmista veest ja maitseainetest kaste, hauta selles rullid kaane all pehmeks (8-10 minutit). Tõsta vahukulbiga välja, eemalda tikud ja hoia eelkuumutatud vaagnal fooliumiga kaetult soojas. Sega kartulijahu vähese külma veega ja kalla peene nirena kastmesse, viimast kogu aeg segades. Kuumuta väiksel tulel keemiseni, tõsta pliidilt ja kalla kastmekannu.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Karl 29.dets 2012 14:45
Tunduvad isuäratavad:) kohe tõttan valmistama ;)
1