Lihatoidud  » Sealiha

Guljašš sealihast

Keskmine hinne: 4.46 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Guljašš sealihast.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Lõika liha 3-4 cm suurusteks kuubikuteks, pruunista ahjupotis võis. Lisa hakitud sibul, maitseained ja vesi. Hauta edasi ahjus madalal kuumusel 1,5 tundi või kuni liha on pehme ja sibulatest on moodustunud kaste. Serveeri keedetud riisi, kartulite või pastaga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
E. 07.juuli 2016 23:41
Nüüd, mil piimatooted ei maxa suurt midagi on õige aeg meenutada, et korralikus Guljashis veega väga ei vehita. Liha peab podisema hapukoores !
Sven 27.märts 2014 15:42
Retsept on väga hea (baasi tegemiseks). Juurde saab igaüks juba vastavalt oma maitsele lisada. Sai lisatud purustatud tomatit, letšot, tšillit ja adzikat.Laske fantaasial käia ja nautige head sööki :)
Maris 08.sept 2012 10:35
Ma usun, et see on kindlasti väga hea, aga pildil on kaste punane??? Kuidas ta punaseks sai, kui retseptis tomatipastat pole?
maasyka 23.apr 2012 09:31
mina olen nii teinud, et liha pruunistan pannil ära , lisan soola ja pipart ning kuumutan ka tükeldatud sibula. Seejärel panen veega potti podisema, lisan veel loorberilehte. Mingi aja pärast lisan tomatipüree ja lasen veel podiseda ja siis lisan vahukoort ja lasen veel podiseda. Ning valmis ta ongi:) Ja väga hea on saanud.
kitty 27.juuni 2011 15:35
väga hea ! lisasin jahu lezot ja hapukoort küsiti veel lisa
echo20 08.märts 2011 17:09
Minu arust on see retsept kogu oma lihtsuses nii hea,et viib keele alla.Ei leia,et peaks sinna veel midagi lisama. Nämma.
unkakull 02.veeb 2011 20:06
ma natsa täiustasin. läks loorber,, küüslauk, tomatipasta siis mingi kollane itaalia maitseaine lihale.. pipart muidugi rohkem, kui retseptiandja pakkus... no pakk vääratas käes.. ja muidugi paprika.. lõpuks hapukoor koos jahuga.. ja .. lapsed küsisid, et kuule paps.. miks sa igapäev sellist kastet ei tee..:D
Eilish 19.nov 2010 20:38
Mina tegin just selle retsepti järgi, ei hakanud midagi omaltpoolt lisama. Lasin poolteist tundi malmpotis ahjus podiseda ja väga väga mõnus tuli.
Hindrek 25.mai 2010 16:09
Traditsiooniline ungarlaste gulja?? on siiski ilma tomatita ja punane värv tuleb jahvatatud paprika pulbrist. Sõna gulja?? tähendab ungari keeles segu ja sisaldab tegelikult veel kindlasti küüslauku ja muid maitseköögivilju. Allikas Wikipeedia.
aliciana 19.mai 2010 14:55
lisaks nimetatule lisan kindlasti küüslauku, paprikatükke, purustatud tomati, lõpetuseks lusikatäis jahu ja paar supilusikatäit hapukoort.. vahest panen kartulitükid samasse patta, siis siuke gulja??ipada:)
bakugan 05.veeb 2010 12:28
Väga hea!Super:D
bakugan 05.veeb 2010 12:27
gooooooooooooodddddd-
dddddddddddddddddddd-
dddddddddddddddddddd-
dddddddddddddddddddd-
dddddddddddddddddddd-
dddddddddddddddddddd-
dddddddddddddddddddd-
dddddddddddddddddddd-
dddddddddddddddddddd-
dddddddddddddddddddd-
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D-
:D:D:D:D:D
dyana27 02.märts 2009 18:46
mina ole teinud natukene teistmoodi olen liha kuubikud sibu ära praadinud lisand soola pipart ja siis lisand guljassimaitse ainet see teeb natukene punaseks jasuts keetsupit pand ja nii hea minu sööjad kiidavad:):Y:A
Harri Ilves 09.veeb 2009 10:05
Traditsioonilises gulja?i retseptis on ette nähtud, et sibula ja liha praadimise lõpul puistatakse kõik üle jahuga ja kuumutatakse veel lühikest aega. Siis lisatakse lihapuljong ja tomatipüree ning hautatakse. See retsept on üks võimalikest moodustest, kuidas traditsioonilist käsitlust uuendada ja pakkuda n.ö lahjemat varianti, mis on samuti väga maitsev. Kui retseptis olev kogus vedelikku on aurustunud, siis peab vedelikku lisama. Vabandan, et see on märkimata jäänud.
Jann 03.veeb 2009 22:55
Küsiksin sama! Aga näha on et keegi siin ei vasta, ega paranda ka õpetust. Niimoodi võib mõne reptseptiga toidu täitsa kihva keerata.
polegi 22.mai 2008 08:31
midagi on siin valsesti, kus on tomatipasta mis teeks ta punaseks, ja hapukoor mis on pm. kohustuslik
line123 13.okt 2007 21:47
panin vee asemel knorri guljashi-pakikat, loorberilehte, veidi paprikapulbrit ja lõpupoole paprikat ning lõpus hapukoort. põhimõtteliselt ungarlased lööksid mind maha, aga kuradi hea tuli :)
mizzzy 28.märts 2006 15:00
Tohutult maitsev...lisada võiks veel lihaüldmaitseainet ja loorberit ;)
1