Uudiskiri Instagram Facebook
 
Sealiha

Apelsiniliha

Apelsiniliha. Vormis küpsetatud sealiharoog.

40-60 min

Retsept
portsjonile
2 tk sea sisefilee
1 tk Sibul
1 tl Majoraan
2 tl Liha üldmaitseaine
1 tl sool
1 tl suhkur
2 dl apelsinimahl
2 sl sidrunimahl
Lõika sisefilee viiludeks ja pruunista mõlemalt poolt, aseta ahjuvormi. Vala lihale mahlasegu, puista peale maitseainesegu ja viiludeks lõigatud sibul. Hauta rooga ahjus 200°C juures 30 minutit või kuni liha on pehme.
SOOVITUS

KOMMENTAARID

ewu 22.okt 2012 13:04
aga siis hautamise all on mõeldud, et kui liha ahju panen, panen kaane või fooliumi ka peale?
evatüdruk 04.veeb 2011 12:34
Nagu restoranitoit. Serveerisin apelsini-õuna-
salatilehe salatiga.
mamsel 01.okt 2005 13:54
väga maitsev oli, ainult apelsiniseemneid ei oleks tohtinud mahla sisse "unustada" :)
sikens 17.veeb 2005 17:22
kanalihaga on ka väga hea,proovisin järele.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes