Lihatoidud  » Sealiha

Apelsiniliha

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Apelsiniliha. Vormis küpsetatud sealiharoog.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika sisefilee viiludeks ja pruunista mõlemalt poolt, aseta ahjuvormi. Vala lihale mahlasegu, puista peale maitseainesegu ja viiludeks lõigatud sibul. Hauta rooga ahjus 200°C juures 30 minutit või kuni liha on pehme.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
ewu 22.okt 2012 13:04
aga siis hautamise all on mõeldud, et kui liha ahju panen, panen kaane või fooliumi ka peale?
evatüdruk 04.veeb 2011 12:34
Nagu restoranitoit. Serveerisin apelsini-õuna-
salatilehe salatiga.
mamsel 01.okt 2005 13:54
väga maitsev oli, ainult apelsiniseemneid ei oleks tohtinud mahla sisse "unustada" :)
sikens 17.veeb 2005 17:22
kanalihaga on ka väga hea,proovisin järele.
1