Uudiskiri Instagram Facebook
 
Sealiha

Veinis hautatud karbonaad

Sealiha

Veinis hautatud karbonaad

Harri Ilves 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Veinis hautatud suitsutatud karbonaad.
20-40 min
Retsept
portsjonile
100 g suitsutatud seakarbonaad (sea välisfilee koos ribikondiga)
0.75 dl valge vein
0.5 tk petersellioks
0.25 tk viilutatud väiksem porgand
1 tera Valge pipar
0.25 tk viilutatud sibul
Lõika suitsutatud liha 2 cm paksusteks viiludeks ja pane ahjuvormi. Vala peale nii palju veini, et liha oleks kaetud. Lisa ka petersell, porgand, sibul ja pipar. Hauta praeahjus 200°C juures 15 minutit. Serveeri keedetud riisi, kartulite või värske köögiviljasalatiga.
SOOVITUS

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Minestroone kikerhernestega

Argitoidud
Minestroone kikerhernestega