Lihatoidud  » Sealiha

Õuntega hautatud sealiha

Keskmine hinne: 3.97 Allikas: Kodu ja Aed. Mai 2005.
Õunte ja sibulatega hautatud sealiha.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Sulata või pannil ja prae sealiha tasasel tulel kummaltki küljelt umbes 2 minutit. Maitsesta soolaga. Tõsta lihaviilud pannilt ära ja hoia soojas. Koori ja viiluta sibul. Pane pannile uus või ja prae sibulad kergelt klaasjaks. Poolita õunad ja lõika viiludeks, eemalda südamikud. Pane õunaviilud sibulate juurde pannile, nende peale aga sealiha. Hauta tasasel tulel kaane all umbes 10 minutit. Kui toit tundub liiga kuiv, lisa veidi vett või puljongit. Serveeri keedikartulitega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
LOree 17.veeb 2014 06:55
I found just what I was needed, and it was enatiterning!
memmeke34 23.aug 2006 13:55
tegin,väga maitsev ja mahlane(kuid peterselli jätaks välja:) )
1