Uudiskiri Instagram Facebook
 
Sealiha

Õuntega hautatud sealiha

Sealiha

Õuntega hautatud sealiha

Kodu ja Aed. Mai 2005.
PrindiSoovita sõbrale
Õunte ja sibulatega hautatud sealiha.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 lõik (125 g) seakarbonaad
0.5 sl või
0.5 tk Sibul
0.75 tk hapukam õun
vesi või puljong
hakitud petersell
sool
Sulata või pannil ja prae sealiha tasasel tulel kummaltki küljelt umbes 2 minutit. Maitsesta soolaga. Tõsta lihaviilud pannilt ära ja hoia soojas. Koori ja viiluta sibul. Pane pannile uus või ja prae sibulad kergelt klaasjaks. Poolita õunad ja lõika viiludeks, eemalda südamikud. Pane õunaviilud sibulate juurde pannile, nende peale aga sealiha. Hauta tasasel tulel kaane all umbes 10 minutit. Kui toit tundub liiga kuiv, lisa veidi vett või puljongit. Serveeri keedikartulitega.
SOOVITUS

KOMMENTAARID

LOree 17.veeb 2014 06:55
I found just what I was needed, and it was enatiterning!
memmeke34 23.aug 2006 13:55
tegin,väga maitsev ja mahlane(kuid peterselli jätaks välja:) )
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes