Lihatoidud  » Sealiha

Sealihataskud II

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita.
Juustutäidisega sealihataskud sõmera ürdiriisi ja seenekastmega.
Kogus: 1 portsjon
Seakarbonaadist lõigata 3,5-4 cm paksused viilud. Lihaviiludesse teha sisselõiked, viilud vasardada toidukile vahel. Sisselõikepindadele määrida majoneesi ja sinepi segu ning maitsestada. Sibul lõigata ratasteks ja kuumutada võis pehmeks. Juust lõigata viiludeks. Liha sisselõikesse panna sibulat ja juustuviil ning liha praadida õli ja või segus mõlemalt poolt kuldpruuniks. Pretud lihapool maitsestada. Taskud panna praeahju järelvalmima. Riis keeta vähese soolaga maitsestatud vees, uhtuda kuuma veega, nõrutada ja maitsestada. Lisada hakitud maitseroheline. Kastme valmistamiseks lõigata seened viiludeks ja kuumutada võis. Koort keeta paksupõhjalises keedunõus pidevalt segades, kuni selle maht on vähenenud poole võrra. Kokkade keeles öeldakse, et koor keedetakse kokku. Lisada kuum seenepuljong ja kuumutatud seened, kuumutada koos mõni minut.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa