Uudiskiri Instagram Facebook
 
Sealiha

Hakk-kotletid

Sealiha

Hakk-kotletid

Doonau köök.
PrindiSoovita sõbrale
Hakk-kotleitd sealihast Moldova moodi.
Retsept
portsjonile
800 g sealiha
4 tk Muna
2 sl Piim
1 sl nisujahu
2 sl Või
2 sl (praadimiseks) Margariin
Sool
Must pipar
5 kuni 6 oksakest Petersell
Aja tükeldatud liha kaks korda läbi hakkmasina. Maitsesta soola ja pipraga, pane juurde 2 muna ning klopi korralikult läbi. Vormi suured kotletid ja pane 1-2 tunniks külmkappi. Seejärel kasta muna-piimasegusse, millele on eelnevalt lisatud jahu, soola ja pipart. Prae mõlemalt poolt pruuniks. Pane 10-15 minutiks kuuma ahju järelküpsema. Valmis kotletid kalla üle sulavõiga. Juurde paku praekartuleid, keedetud lillkapsast, värsket kurki ja tomatit. Garneerida võid roheliste petersellioksakestega.
SOOVITUS

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes