Uudiskiri Instagram Facebook
 
Sealiha

Hakk-kotletid

Sealiha

Hakk-kotletid

Doonau köök.
PrindiSoovita sõbrale
Hakk-kotleitd sealihast Moldova moodi.
Retsept
portsjonile
800 g sealiha
4 tk Muna
2 sl Piim
1 sl nisujahu
2 sl Või
2 sl (praadimiseks) Margariin
Sool
Must pipar
5 kuni 6 oksakest Petersell
Aja tükeldatud liha kaks korda läbi hakkmasina. Maitsesta soola ja pipraga, pane juurde 2 muna ning klopi korralikult läbi. Vormi suured kotletid ja pane 1-2 tunniks külmkappi. Seejärel kasta muna-piimasegusse, millele on eelnevalt lisatud jahu, soola ja pipart. Prae mõlemalt poolt pruuniks. Pane 10-15 minutiks kuuma ahju järelküpsema. Valmis kotletid kalla üle sulavõiga. Juurde paku praekartuleid, keedetud lillkapsast, värsket kurki ja tomatit. Garneerida võid roheliste petersellioksakestega.

Märksõnad

hakk-kotletid

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga