Lihatoidud  » Sealiha

Hakk-kotletid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Doonau köök.
Hakk-kotleitd sealihast Moldova moodi.
Kogus: 1 portsjon
Aja tükeldatud liha kaks korda läbi hakkmasina. Maitsesta soola ja pipraga, pane juurde 2 muna ning klopi korralikult läbi. Vormi suured kotletid ja pane 1-2 tunniks külmkappi. Seejärel kasta muna-piimasegusse, millele on eelnevalt lisatud jahu, soola ja pipart. Prae mõlemalt poolt pruuniks. Pane 10-15 minutiks kuuma ahju järelküpsema. Valmis kotletid kalla üle sulavõiga. Juurde paku praekartuleid, keedetud lillkapsast, värsket kurki ja tomatit. Garneerida võid roheliste petersellioksakestega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa