Lihatoidud  » Sealiha

Vürtsikastmes hautatud sealiha

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Naisteleht Autor: Tiina Trolla
Kogus: 1 portsjon
Valmistamise aeg 60 minutit
4 lõiku sealiha
1 tl kanget sinepit
1 tl jahvatatud ingveri
1 sl Worcestershire kastet
1 sl sidrunimahla
2 sl tomatipüreed
soola, pipart, suhkrut
2 sl õli
1 keskmine sibul
3 dl kanapuljongit
1. rasvaine kuumutatakse sobiva temperatuurini ning seejärel praetakse lihaviilud mõlemalt poolt pruuniks;
2. praetud lihaviilud asetatakse hauduma;
3. sibularattad pruunistatakse ning asetatakse lihaviilude peale;
4. kõik maitseained segatakse omavahel ning lisatakse puljongile, puljong lastakse keema;
5. seejärel valatakse segu lihale ning jäetakse hauduma u. 45 minutiks.
6. Serveeritakse keedetud kartulitega
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
toss 22.dets 2010 13:52
ülihea kaste, sobib ka niisama lihaprae kõrvale teha
jannza 08.jaan 2008 10:02
Väga hea tuli, lisasin veel ka küüslauku. Kindlasti teen seda veel :)
1