Lihatoidud  » Sealiha

Seafilee õuna-sinepikastmes

Keskmine hinne: 3.41 Allikas: 100 rooga Autor: Pille Enden
Sea sisefilee muutub selles roas lausa suussulavaks. Võid kasutada ka mõnd muud pehmet kiududeta tükki, sellisel juhul pikenda hautamisaega.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika filee 3–4 cm paksusteks viiludeks. Kuumuta või ja õli poti põhjas ning pruunista liha kiirelt mõlemalt poolt. Maitsesta soola ja pipraga. Koori õun, eralda seemned ja lõika õun kuubikuteks. Tõsta potti ja pruunista veel hetke. Lisa puljong, sinep ja suhkur ning hauta keskmisel kuumusel kaane all, kuni liha on pehme. Lisa koor ja keeda 5 minutit. Maitsesta estragoniga ja vajadusel veel ka soola ja pipraga.
Serveeri keedetud spargli, brokoli või kartulitega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Merelill 15.sept 2012 23:00
Meie perele ka maitses väga! Kavatsen veel teha - valmis lihtsalt ja super tulemus!
Triin 07.aug 2012 21:39
keetmis aeg umbes?
Kokkaja 12.juuli 2012 22:18
Estragoni ei leidnud poest, kuid vaatamata sellele tuli väga-väga maitsev.
Kaija 26.jaan 2012 13:06
Estragoni ei olnud, kuid kõik muu tegin retsepri järgi ja tuli äärmiselt maitsev. Väga meeldiv üllatus ja kindlasti läheb kordamisele.
Mari 01.sept 2011 10:26
Jah, kaste on tõesti hea maitsega, ainult et mina kasutasin ka Meira mahedat sinepit, kuna on teada, et on hea - kasutan alati seda sinepit, superhea. Ja tegelikult filee asemel kasutasin kaelakarbonaadi (jällegi on see mu meelest fileest parem). Kilo liha kohta panin poole vähem koort ja estragoni, teised ained kõik retsepti järgi ja tulemus super, väga maitsev ning imelihtne teha.
garin 09.märts 2011 18:42
Arvestades kui lihtne teha oli, ei oodanud, et ta maitseks nii suurepärane
Mina 23.jaan 2011 18:27
Tegin just ka seda kastet, kasutasin Dijoni sinepi asemel Meira mahedat sinepit. SUPERhea! Retsept läheb kindlalt kordamisele :)
kalleviboeg 14.märts 2010 10:56
Tohutult hea!
Celli16 06.dets 2009 17:36
Väga maitsev! Tegin täna õhtusöögiks ning oli mõnus vaheldus tavalisele lihale kastmega. Soovitan!
Joonatan11 05.aug 2009 18:32
Vaga hea! 5
ankur 08.mai 2009 09:17
Ostsin sea välisfileed ja Dijoni sinepi asemel kasutasin ikka kodumaist vänget sinepit, köögivilja puljongit. Hautamisaega küll pikendasin, kuna viilud olid päris paksud. Aga lõpptulemus oli väga hea ja maitsev.
jannza 28.jaan 2009 08:55
Kiire, lihtne ja hea õhtusöök. Läheb kordamisele teinekordki.
saarlane 14.dets 2008 12:51
Ülihea, kiire ja lihtne teha ka, teeb teinekordki.
Atsinna 15.nov 2008 21:15
Ka meie pere tänane lõunasöök oli see ja väga maitsev toit. Samuti välisfilee läks käiku, sest muud polnud ja lasin haududa kauem, sest topeltportsjon sai tehtud. Puljongi asemel panin lihtsalt keeva vett. Teen teinekordki!
täistera 15.nov 2008 19:24
Aitäh, kõht täis, oli väga maitsev. Kuna poodidest sisefileed ei leidnud, tegin välisfileega, ikka tuli suussulav.
KarinL 02.aug 2008 15:48
väga hea oli..ja elukaaslanegi kiitis taevani
pertta 18.apr 2008 08:15
mulle väga meeldis
kerli100 11.apr 2008 19:34
väga hea söök oli.tegin ise järgi.
1