Lihatoidud  » Sealiha

Peedi-sealihakaste

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Pille Enden
Kastet ilmestab kerge sinihallitusjuustu maitse. Suured juustusõbrad võivad seda ka rohkem lisada.
Valmistusaeg: üle 60 min

Valmistamisaeg 35 minutit + 30 minutit hautamiseks

Kogus: 4 portsjonit
Lõika liha kangideks. Koori peedid ja lõika samuti kangideks. Kuumuta õli pannil ja pruunista selles liha. Lisa pannile hakitud sibul ja küüslauk, peedikangid ja sidrunimahl ning jätka praadimist pidevalt segades 4–5 minutit. Lisa puljong, murendatud juust, kohvikoor ja suhkur. Kata kaanega ja lase madalal kuumusel 30 minutit haududa (kuni ained on pehmed). Maitsesta pipra ja vajadusel soolaga.
Sega maisijahu vähese veega, lisa kastmele ja kuumuta, kuni see pakseneb (ära keeda!). Raputa pinnale hakitud punet. Serveeri keedetud kartulite või kartulipüreega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
alot 14.sept 2016 08:52
riivin peedi jämeda riiviga, miks mitte hakklihaga
Timppa 25.mai 2010 16:04
Riivisin peedi, nagu KristelJ soovitas ja tulemus oli suurepärane! Ülejäänud rõõskoor läks koos muskaatpähkli ja võiga kartulipüree sisse. Järgi ei jäänud midagi ;)
kristy18 23.okt 2009 15:45
minu perele täitsa maitses .kuna meie peres keegi hallitus juustu ei söö panin tavalist juustu.rikkus toidu välimuse ära "nagu kohupiima tükid jäid". järgmine kord ei pane üldse juustu. veel pidin veel lõpus piima ja kohvikoort juurde panema sest jäi liiga paks.võib olla olid peedid liiga suured.maitseb kindlasti nendele kellele meeldib peedi-küüslaugu salat.soovitan kõigile!:Y
Maaema 21.sept 2009 23:26
Väga maitsev toit ! Kuna osad komponendid puudusid, asendasin nad riivjuustu, tavalise sibula ning kohvikoore asendasin piima ja võiga. Abikaasa pidi end lõhki sööma, sest nii maitsev oli. Proovige kindlasti !
Kristel.l 16.apr 2009 10:27
Kui, siis riiviks järgmine kord peedi või lõikaks imepisikesteks kangideks. Aga maitse on lausa suurepärane. Sobiks restoranitoiduk-
s. Proovige järgi!
1