Lihatoidud  » Siseelunditest toite

Praetud maks sibula ja palsamiäädikaga

Keskmine hinne: 4.4 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Veerand tunniga saad suure vaagnatäie hõrku kõhutäidet – maksa praetud sibulaga. Piserda maks enne serveerimist palsamiäädikaga üle, siis jääb see eriti hea. Kõrvale maitsevad hästi praetud kartulid.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Koori sibulad ja lõika õhukesteks viiludeks, pruunista pannil õlis ning tõsta kaussi ootele. Puhasta maks ja lõika samuti õhukesteks viiludeks. Pruunista neid kuumal pannil õlis mõni minut mõlemalt poolt (ära üle küpseta, aga ära ka seest punaseks jäta). Tõsta maks vaagnale, jahvata veskist peale soola ja pipart ning piserda üle palsamiäädikaga. Tõsta pinnale sibulad ning serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
h 27.veeb 2015 20:45
Veel parem on kanamaksaga.
1