Lihatoidud  » Siseelunditest toite

Hautatud seened

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Autor: Toidutare
Hautatud seened neerudega.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Puhasta neerud, poolita pikuti ja pese.
Vasikaneeru võib kohe kasutada.
 Sea- ja loomaneerud leota 1-2 tundi rõõsas piimas või vees.
Kuivata ja lõika viiludeks.
Puhasta ja haki seened ning kuumuta hautamispotis võiga, lisa neerud ja kuumuta.
Seejärel lisa jahu ning sega juurde seenepuljong, hapukoor ja sibul.
Maitsesta soola ja valge pipraga.
Hauta kuni seened ja neerud on pehmed.
Lõpuks maitsesta veiniga.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa