Lihatoidud  » Siseelunditest toite

Praetud maksaviilud

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti perenaise 100 rooga Autor: Ruth
Kergelt praetud maksaviilud
Kogus: 1 portsjon
 
Eemalda maksalt kiled, lõika 1 cm paksusteks viiludeks ja kuivata köögipaberiga.
Prae viilud keskmisest veidi kõrgema kuumusel kiiresti mõlemalt poolt pruuniks.
Keskelt võiksid punakaks jääda, sest läbinisti küpseks praetud maks on kuiv ja tuim.
Kes pooltoorest maksa ei soovi, võib viilud vedelas hapukoorekastmes läbinisti küpseks hautada.
Maitsesta pannilt tõstetud maksaviilud soola ja pipraga, aseta viilule hakitud ürtidega maitsestatud külm võiketas,
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kaurex 27.juuni 2008 07:15
Nämma! Eriti siis, kui maks jätta seest roosaks.
1