Lihatoidud  » Siseelunditest toite

Hautatud süda

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Autor: Toidutare
Hautatud süda kastmes
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Leota süda külmas vees, vajadusel vaheta vett.
Kupata leotatud süda, loputa külma vee all ja jahuta veidi ning lõika seejärel väikesteks kuubikuteks.
Prae kuumas rasvas läbi.
Maitsesta soola ja pipraga, lisa kuum vesi ja kuumuta tasasel tulel kaane all, kuni süda on pehme.
Haki sibul ja kuumuta rasvaines, lisa jahu ja hautamisleent ning valmista kaste.
Vala kaste südamekuubikutele ja kuumuta tasasel tulel veel 10–20 minutit.
Lisa hapukoor, kuumuta korraks keemiseni.
Serveeri keedetud või praetud kartulite või kartulipudruga ja marineeritud salatitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
nubin 20.nov 2008 16:53
Päris hea. Tegin sinihallitusjuustuga ja koorega kastme - oli täitsa hea!
Hades 14.juuli 2008 12:40
jube hea, olen teinud tükkidena ja ahjuplaadil (enne kupatan ja siis ahju pannile peesitama) hea on vorsti asemel leivale panna, kuid kuna süda on ise intensiivse maitsega, siis tuleks korralikult peale panna basiilikut, pipart ja soola
Kittekassitar 26.juuni 2008 16:34
Hea-sobib ka kanasüdame tegemiseks :)
hilt 30.okt 2007 04:04
olen teinud, mulle meeldb.
1