Lihatoidud  » Siseelunditest toite

Maksapätsid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: www.helen.ee Autor: Toidutare
Maksakotletid tatrapudruga
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Keeda tatrahelvestest puder ning jahuta.
Aja maks ja sibul läbi hakklihamasina.
Lisa tatrapuder ja ülejäänud komponendid ning sega ühtlaseks tainaks.
Vormi sellest õhukesed pätsid ja prae aeglasel kuumusel pruuniks ja läbiküpseks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Celli16 23.sept 2010 22:41
Supper maitsev! Pehme ja mahlane. Nagu eelmine kommenteerijagi purustasin minagi maksa ja sibula blenderiga ja kasutasin tavalist tatart, mitte helbeid. Veel lisasin 1spl rohkem riivsaia. Soovitan soojalt;) Sellest kogusest saab umbes 14 keskmist pätsikest!
tahina 10.juuni 2009 14:21
Purustasin küll maksa köögikombainis ning tatrahelveste asemel tegin pudru tatratangust, kuid meie pere maitse järgi väga head pätsid tulid :)
1